Miluju bábovku ke snídani ♥ Tahle dýňovo banánová je krásně vláčná a měkoučká. Konečně jsem vychytala pečení bábovky, tedy alespoň doufám 🙂 Původně jsem pekla bábovku odkrytou a ke konci jsem přikryla alobalem, aby se nespálila. To je ale podle posledního pečení úplná chyba. Bábovka mi vždycky na povrchu popraskala a nepěkně naskočila. Tentokráte jsem postup obrátila. Zakryla jsem bábovku alobalem na začátku pečení na 25 minut, poté alobal sundala a nádherná nepopraskaná bábovka byla na světě 🙂 Krásně naskočila a za dalších 35 minut se perfektně propekla a nikde žádné praskliny 🙂
Co budeme potřebovat:
Postup:
Tak co, zkusíte to taky? Nebo máte jiný postup? Podělte se a pište mi do komentářů 😉
Dobrou chuť
Vaše Hanka