Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka

Rychlá večeře? Tak pojďme na to 🙂

Co budeme potřebovat na jednu porci:

  • 1 malou konzervu tuňáka ve vlastní šťávě 80 g
  • 80 g žervé, Lučiny nebo tvarohu
  • 1 lžičku hořčice
  • 1/2 cibule
  • kapary (volitelně)
  • trochu citrónové šťávy
  • sůl a pepř

Postup:

  • Příprava surovin: Cibuli nakrájíme na drobno. Konzervu tuňáka otevřeme a slijeme šťávu. Kapary nakrájíme na menší kousky.
  • Do misky vložíme všechny suroviny a zamícháme. Můžeme přidat čerstvou pažitku nebo petrželku.
  • Podáváme na opečeném chlebu s kopou čerstvé zeleniny.

Dobrou chuť 🙂

  • Sdílet: