Co pořád vařit, to je to, oč tu běží. U mě vítězí jednoduché a rychlé omáčky. A tak jsem tu poslední, kterou jsem vařila, sepsala ve víře, že i vám se může hodit.
Co budeme potřebovat na 2 porce:
Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek na tenké plátky, žampiony na silnější plátky, kýtu na kostky.
Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozpálíme olej a osmažíme cibulku s česnekem. Jakmile začne sklovatět, přidáme žampiony a a kýtu a dál několik minut restujeme. Následně přidáme krájená rajčata a prohřejeme. Pokud je omáčka moc tekutá, dál vaříme, aby se vyvařilo část tekutiny a omáčka zhoustla. Dochutíme worcesterovou omáčkou, solí a mletým pepřem.
Podáváme s těstovinami. Můžete vyzkoušet domácí, recept jsem sepsala zde
Přeji dobrou chuť.
Hanka