K narozeninám jsem jsem dostala pomalý hrnec. Už jsem zkoušela krůtí maso a bylo výborné, proto jsem nyní vyzkoušela maso hovězí. Recept je opravdu jednoduchý, nejvíc času zabere příprava surovin :) Tak pojďme na recept!
Co budeme potřebovat na 4 - 5 porcí:
Kýtu nakrájíme na větší kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno, mrkev, petržel a celer na kostičky.
Z pomalého hrnce vyndáme nádobu a dáme na sporák (pokud to váš přístroj umožnuje). Cibuli orestujeme a přidáme maso. Opečeme jej ze všech stran a odstavíme z ohně. Nádobu vložíme do pomalého hrnce a přidáme zeleninu, krájená rajčata, vývar, všechno koření a osolíme.
Na přístroji nastavíme pomalé vaření na 7 hodin, zapneme a přikryjeme poklicí. Během vaření nemusíme míchat.
Po uplynutí doby vaření promícháme, dosolíme, pokud je potřeba a můžeme podávat.
Přeji dobrou chuť,
Hanka